Andre informasjonskilder for programmet

Siden for Kaspersky-programmet i kunnskapsbasen

Kunnskapsbasen er en del på Kasperskys nettsted for støtte.

siden til Kaspersky-programmet i kunnskapsbasen kan du lese artikler som inneholder nyttig informasjon, anbefalinger og svar på vanlige spørsmål om hvordan du kjøper, installerer og bruker programmet.

Artiklene i kunnskapsbasen kan gi svar på spørsmål som gjelder både Kaspersky-programmet og andre Kaspersky-programmer. Artiklene i kunnskapsbasen kan også inneholde nyheter fra Kasperskys støtte.

Støtte for Kasperskys programmer i fellesskapet vårt

Du kan få støtte fra brukere og Kaspersky-eksperter i fellesskapet vårt.

I fellesskapet kan du vise eksisterende emner, legge inn kommentarer og opprette nye emner for diskusjon eller for å få hjelp.